Богатият опит натрупан през годините ни нарежда на лидерска позиция в сервизът и обслужването на японски и корейски трактори в България! Гарантираме първокласно сервизно обслужване и висококачествена поддръжка на доставените машини. В своята работа сме се научили да разбираме нуждите на нашите клиенти и да им осигуряваме квалифицирано съдействие при избора на най-подходящото решение за всеки отделен случай.

ЕКИП

ФЕНС КОНСТРУКТ разполага с професионален екип от сервизни специалисти, които гарантират безпроблемната работа на вашата машина. Всички сервизни работници са специалисти в областта си с богат практически опит. Мобилните ни сервизни екипи реагират на спешни обаждания през цялата година. Те разполагат със сервизни автомобили, оборудвани с всички необходими инструменти за извършване на ремонт на полето.
В търговско – сервизнaта базa на ФЕНС КОНСТРУКТ се извършват квалифицирани гаранционни и извънгаранционни ремонти, поддръжка и обслужване на селскостопанска техника – трактори, комбайни, прикачен инвентар и други.

Благодарение на съвременната диагностична апаратура и мобилната сервизна група от квалифицирани специалисти, фирмата ни е готова да реагира и обезпечи клиентите – собственици на марката Kubota в най кратък срок.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Оригиналните резервни части – Изборът на здравия разум!
За безопасност, надеждност, ефективност и гаранция винаги избирайте оригинални резервни части Kubota.

В днешно време все по-голям става броят на предприятия, които произвеждат нестандартни и неоригинални резервни части и консумативи. Те имат в пъти по-ниска цена спрямо оригиналните резервни части, но за сметка на това се износват и счупват по-бързо. Използването на неоригинални резервни части може да ви нанесе допълнителни щети, като най-често срещаните са увреждане на съседни части и/или детайли на вашата машина.

Ето защо ние от ФЕНС КОНСТРУКТ предлагаме на своите клиенти само оригинални /директно от производителя/ продукти със съответният сертификат за качество и гаранция. При нас можете да намерите широка гама от резервни части и части и консумативи със съответният сертификат за качество и гаранция.