Фенс Конструкт ЕООД

доверен помощник за модерно, рационално и прецизно земеделие

Фенс Конструкт е фирма, целяща задоволяване нуждите на селскостопанските производители от машини, сервиз, резервни части, услуги и Ноу-хау технологии. Фирмата трупа голям опит през годините, който подпомага високото качество на предлаганите от нас услуги. Дългогодишните отношения с нашите клиенти и партньори се градят на доверие, лоялност и висок професионализъм.

Фенс Конструкт е официален дилър на Кубота за България.

Предлагаме пълната гама трактори и прикачен инвентар за тях – брани, плугове, култиватори, шредери, сеялки за есенни и пролетни култури, пръскачки, торачки, тракторни ремаркета и други на редица европейски производители – KUBOTA, TARIM OZ, LUKAS HOLLAND, DAL DEGAN, SAKALAK, CICORIA, SANIDAS, ZAVOD KOBZARENKO. Нашите продукти напълно отговарят на съвременните изисквания за рационално и прецизно земеделие. Те се характеризират с висока производителност и нисък разход на енергия, същевременно отговарящи на всички европейски норми за екология и опазване на околната среда.

Във Фенс Конструкт работят търговски и сервизни експерти, които имат дългогодишен опит в продажбите и обслужването на земеделска техника и са се превърнали в доверен помощник за клиентите ни и тяхното стопанство. Нашият екип от специалисти е специално обучен от български и чуждестранни експерти с цел оптимизиране качеството на работа с нашите настоящи и бъдещи клиенти.
Фенс Конструкт притежава Агро център с голяма сервизна част, намиращ се в един от най-развитите аграрни райони в България, както и 24 часов мобилен сервиз извършващ гаранционно и извън гаранционно обслужване и ремонт на всички селскостопански машини и агрегати.
При интерес към предлаганите от фирмата продукти, не се колебайте да се свържете с нашите търговски консултанти, които ще Ви помогнат в избора на най-подходящата техника за Вашето стопанство.

В kubotaagro.bg можете да намерите всичко за Вашето стопанство. На сайта kubotaagro.bg Вие ще намерите пълна гама Японски трактори Кубота, прикачен инвентар Кубота, почвообработващи машини TARIM OZ, Пръскачки DAL DEGAN, LUKAS, сеялки SAKALAK, сламопреси CICORIA, специализирана техника за лозаро-овощарства и етеричномаслени култури SANIDAS, тракторни ремаркета КОБЗАРЕНКО.
Kubotaagro.bg предсоставя за своите клиенти както нови машини, така и такива втора употреба.